5 kpl Blackhead Killer (10 ml)

Nyt vain

€19,95

(Paina 2 kertaa ostaaksesi 2 kpl.)

Huom! Jokainen pakkaus sisältää 5 naamiota, joissa on 10 ml jokaisessa.

Uutuus USA:sta!


Inhoatko finnejä ja olet kyllästynyt tuhlaamaan rahaa hoitoihin, jotka eivät toimi? Lopeta taisteleminen ja voita taistelu – Blackhead Killerillä, joka on merkittävä, täysin luonnollinen ihonhoitosensaatio Amerikasta, joka poistaa finnit vain minuuteissa.

Levitä kuten tavallinen kasvonaamio – ja kuori finnisi pois!
Blackhead Killer on vallankumouksellinen kasvonaamio, joka poistaa finnit, mustapäät, epäpuhtaudet ja ylimääräisen öljyn vain minuuteissa. Ei viikoissa, ei päivissä, eikä edes tunneissa. Vaan vain minuuteissa!

Toimii täysin uudella tavalla
Kun Blackhead Killer kuivaa, se imee ihostasi finnit, mustapäät ja öljyn ja bakteerit, jotka aiheuttavat ne. Blackhead Killer imeytyy syvälle ja kirjaimellisesti imee ne ylös ja ulos ihostasi!

Poistaa punertavan ärtyneen ihon, ja huomaat eron heti
Lisäksi se myös poistaa ruman punoituksen, joka tulee finnejen myötä, ja lieventää finnien aiheuttamia arpia. Näin ulkonäkösi paranee jopa enemmän – heti!

Poistaa kuolleita ihosoluja ja luo raikkaamman, uuden ulkonäön
Blackhead Killer myös poistaa kuolleita soluja ihosi pinnalta. Kun naamio kuorii solut pois, se saa ihosi näyttämään puhtaammalta, raikkaammalta ja pehmeämmältä kuin koskaan.

Estää uusiutumista
Koska Blackhead Killer poistaa finnejä aiheuttavia bakteereita, se myös estää uusia finnejä tulemasta. Kuvittele! Se ei ainoastaan poista finnejä heti. Se myös auttaa estämään uusien muodostumista.
.
Turvalliset, täysin luonnolliset ainesosat!
Mikä on kaikkein parasta, on se, että voit käyttää Blackhead Killeriä täydellä luottamuksella. Toisin kuin hoidot, jotka voivat ärsyttää ihoasi tai lääkkeet, jotka voivat aiheuttaa ongelmia, Blackhead Killer on valmistettu turvallisista, täysin luonnollisista ainesosista.

100% rahat takaisin -takuu
Toimii ensimmäisellä kerralla, kun käytät sitä, tai muutoin saat rahasi takaisin!
Luit oikein! Huomaat, kuinka finnisi, mustapääsi ja punoitus kuoriutuvat pois jo ensimmäisellä kerralla, kun käytät Blackhead Killeriä – taatusti! Jos et ole täysin tyytyväinen, palauta käyttämätön aine, ja saat rahasi takaisin! Selityksiä ei tarvitse antaa.

Säästä tutustumistarjouksen avulla
Haluamme tuoda nämä merkittävät Blackhead Killerin hyödyt sinulle niin nopeasti kuin pystymme. Siksi tarjoamme erityisalennusta mutta vain rajoitetun ajan. Toimi nyt!

Osta tänään, koska näitä on rajoitetusti!
Älä anna finnien pilata elämääsi. Osta jotain, mikä todella toimii – ja hankkiudu finneistä eroon.
Tilaa uusi Blackhead Killer –kasvonaamio heti.

Ja kuori finnisi pois vain minuuteissa!

Nyt vain

€19,95

(Paina 2 kertaa ostaaksesi 2 kpl.)

Arvostelut

4.7 tähteä, 13 arvostelut

kirjoitti:

paras !! hintaki hyvä :)

kirjoitti:

Toimii!!!

kirjoitti:

Erittäin hyvä naamio! hinta on vain hieman turhan korkea.

kirjoitti:

Olen hyvin tyytyväinen kuorintanaamioon, jo toista satsia tilaamassa! Mustapäiden ilmestyminen on kaikonnut lähes kokonaan. Joku sivellin olisi näppä levitykseen, hieman suttuista.

kirjoitti:

Olin hyvinkin tyytyväinen tuotteeseen. Ensinmäinen naamio joka toimii niinkuin sen pitäisi :)

kirjoitti:

Epäilen itsekin usein näitä kommentteja, varsinkin kun ovat niin yhdenmukaisia- kuten nimin. Epäilyttää kirjoitti.
Tässä tapauksessa kuitenkin yhdyn ylempiin kommentteihin, sillä tuote on oikeasti toimiva. Poistaa myös pienenpieniä ihokarvoja samalla ja iho todellakin on pehmeä ja heleä naamion jälkeen. Pidän myös siitä ettei se tahraa, vaan todellakin kuivuu kalvoksi kasvoille ja voi myös vaikka katsoa kuinka paljon tavaraa naamasta voikaan irrota :)

kirjoitti:

Hyvä, mut kallis

kirjoitti:

Erittäin tehokas naamio. Suosittelen vilpittömästi! Tämä kasvonaamio on vähentänyt mustapäitä ja auttanut minua pääsemään eroon epäpuhtauksista/näppylöistä nenän ja otsan seuduilla. Naamio on loistava! Halauksia

kirjoitti:

Hei, halusin vain sanoa, että tämä on paras kokeilemani kuorintanaamio! Olen kokeillut naamiota kahdesti ja ihoni on puhtaampi ja pehmeämpi kuin koskaan ennen. Yleensä minulle tulee paljon mustapäitä, mutta jo 2 käyttökerran jälkeen mustapäät ovat vähentyneet huomattavasti. Kasvonaamio on vähentänyt näppylöiden muodostumista ja se on parantanut itseluottamustani. Suosittelen vilpittömästi kaikille!

kirjoitti:

Se on loistavaaaa;) Suosittelen todellakin!

kirjoitti:

Hei .. Halusin vain sanoa, että tämä on KAIKKIEN AIKOJEN paras kasvonaamio…. Tunsin eron jo yhden käyttökerran jälkeen…ihoni on todella sileä ja silkinpehmeä käytön jälkeen…suosittelen vilpittömästi…en todellakaan kadu…tämä ei ole rahan tuhlausta (:

kirjoitti:

Epäilyttää arvosteluiden yhdenmukaisuus..

kirjoitti:

Tämä on kaikkien aikojen paras kuorintanaamio! Suosittelen tuotetta lämpimästi kaikille hyvän ihon tavoittelijoille. Naamio on vähentänyt kasvoiltani finnejä sekä mustapäitä!

Kirjoita arvostelusi.

Tällä sivustolla julkaisemme melkeinpä kaikenlaisia arvosteluja. Arvostamme kuitenkin maltillisen "sävyisiä" arvosteluja ja pidätämme oikeuden yksittäisten arvostelujen poistamiseen sivustolta. Kiitokset etukäteen.

Nimi
Arvostelu
Kuvaus
Paymentmethods

Ostoskärry

Ostoskärryssäsi ei ole tuotteita.

Tilaa ennen klo 16.30, ja postitamme tilauksesi tänään.