Blackhead Killer Lahjapakkaus (sis. Kasvonaamion (5), Puhdistusaineen & Kosteusvoiteen)

Nyt vain

€119,00

(Paina 2 kertaa ostaaksesi 2 kpl.)

Tämä on ehdoton lahjapakkaus jokaiselle, joka etsii nopeinta tietä saada pehmeä, puhdas ja kaunis iho. Yhdistelmä uraauurtavista kasvonhoitotuotteistamme: kasvojen puhdistusaine, kosteusvoide ja paljon ylistetty ja suosittu Blackhead Killer kasvonaamio takaavat sinulle unelmiesi ihon.

The Blackhead Killer Kasvojen Puhdistusaine on uudistava puhdistusaine, joka avaa tukkeutuneet ihohuokoset ja estää mustapäitä. Se on suunniteltu puhdistamaan ihohuokosiasi tukkivan lian. Puhdistusaine valmistelee ihosi paranneltua Blackhead Killer hoitoa varten. Tämä elävöittävä puhdistusaine elvyttää kaikkia ihotyyppejä – jättäen ihosi pehmeän ja silkkisen tuntuiseksi.

Blackhead Killer on vallankumouksellinen ja paljon ylistetty kasvonaamio, joka poistaa mustapäitä, likaa ja ylimääräistä öljyä vain muutamassa minuutissa. Poistamalla lian ja kuolleet ihosolut kasvonaamio estää uusien mustapäiden puhkeamista ja takaa pehmeän ja kauniin ihon, joka säteilee.

Blackhead Killer Kasvojen Kosteusvoide on täydellinen, pehmentävä voide kosteuttamaan ihoa ja sulkemaan ihohuokoset. Se on suunniteltu kosteuttamaan ihoasi, hoitamaan punaisuutta ja ärsytystä iholla sekä auttamaan estää mustapäiden syntymistä. Ensiarvoinen tekijä saadaksesi ihosi tuntumaan pehmeältä ja puhtaalta.


Nyt vain

€119,00

(Paina 2 kertaa ostaaksesi 2 kpl.)

Kirjoita arvostelusi.

Tällä sivustolla julkaisemme melkeinpä kaikenlaisia arvosteluja. Arvostamme kuitenkin maltillisen "sävyisiä" arvosteluja ja pidätämme oikeuden yksittäisten arvostelujen poistamiseen sivustolta. Kiitokset etukäteen.

Nimi
Arvostelu
Kuvaus
Paymentmethods

Ostoskärry

Ostoskärryssäsi ei ole tuotteita.

Tilaa ennen klo 16.30, ja postitamme tilauksesi tänään.