Brunette Bumpits

Nyt vain

€5,00

(Paina 2 kertaa ostaaksesi 2 kpl.)

Kyllästyttääkö, kun hiuksesi ovat päätä myöten, vaikka kuinka yrität muotoilla niitä? Toivoisitko voivasi kohottaa hiuksesi milloin vain, ja että hiuksesi olisivat upeat joka päivä? Nyt voit!

Vihdoin täällä Hollywoodista!

Nyt Hollywood-tähdet eivät ole ainoat, jotka saavat näyttää aina siltä, kuin olisivat juuri tulleet hyvältä kampaajalta? Bumpitin avulla myös sinulla voi olla samalla tavalla upeasti muotoillut hiukset koko ajan.

Bumpitit käyvät yhteen oman hiusvärisi kanssa – näkymätön kohotus

Bumpitit tulevat kolmessa eri värissä.

Ruskea
Musta
Vaalea

Tilaa se väri, joka käy yhteen omien hiustesi kanssa, ja kukaan ei saa koskaan tietää, kuinka sait niin upealta näyttävän, uuden kampauksesi!

Nopea ja helppo käyttää


Jaa hiuksesi takaa kahteen osaan, laita Bumpit väliin ja anna hiustesi laskeutua Bumpitin päälle. Suihkuta hiussuihkeella ja muotoile hiuksistasi sellainen korkea, dramaattinen kampaus, jonka haluat. Tämä on ainoa, mitä tarvitsee tehdä! Saat juuri sellaiset upeat hiukset, jotka haluat -- hetkessä!

Klikkaa tänne yksityiskohtaisia ohjeita varten

Nosta osa hiuksista yhdellä kädellä siten, että niitä on tarpeeksi peittämään Bumpit, jakaen hiukset siitä kohdasta, mihin hiuspanta tulisi. Harjaa hiukset, jotka tulevat Bumpitin päälle. Aseta Bumpit jakauksen kohdalle sinne, mistä jaoit hiuksesi ylöspäin. Aseta hiuksesi taaksepäin Bumpitin päälle ja työnnä Bumpitin piikit tiukasti paikalleen. Muotoile ja suihkuta tukevalla hiussuihkeella saadaksesi upean volyymin, joka kestää illan ulkona tai päivän töissä. Muista poistaa Bumpit varovasti. Voit käyttää useampaa Bumpitiä samaan aikaan riippuen siitä, millaisen kampauksen haluat.

Ei enää päivääkään huonolla kampauksella

Kuvittele! Nyt sinulla voi olla samanlainen, mahtava volyymi, jonka saisit maksamalla Hollywood-kampaajalle hiustesi laittamisesta. Kuulostaa upealta, eikö?

Bumpitit tyylikkäitä iltoja ja tavallisia päiviä varten

Jokaisessa paketissa on viisi Bumpitiä. Yhdessä on dramaattisen korkea kaari, joka antaa hiuksillesi upean ulkonäön tyylikkäitä iltoja varten, ja kahdessa on matalampi kaari hiljaisempia iltoja ja tavallisempia päiviä varten. Kaksi pienempää mahdollistaa huomiota herättävien kohotusten lisäyksen.

HoldFast™ -klipsit pitävät Bumpitit paikallaan

Erityiset HoldFast™ -klipsimme varmistavat, että Bumpitisi pysyy paikallaan. Näin tunnet olosi varmaksi siitä, että hiuksesi pysyvät juuri sillä tavalla kuin muotoilit ne, jopa tanssiessa.


Osta Bumpitisi nyt – ja säästä rahaa!

Tilaa 5 Bumpitin paikkauksesi tänään – ilman minkäänlaista riskiä, kun käytät hyväksesi erikoistarjouksemme “tilata tänään ja odottaa 14 päivää ennen maksua.”

Tilaa Bumpitisi heti.

Ja saat upeat hiukset kuten Hollywoodin elokuvatähdillä – hetkessä!

Nyt vain

€5,00

(Paina 2 kertaa ostaaksesi 2 kpl.)

Kirjoita arvostelusi.

Tällä sivustolla julkaisemme melkeinpä kaikenlaisia arvosteluja. Arvostamme kuitenkin maltillisen "sävyisiä" arvosteluja ja pidätämme oikeuden yksittäisten arvostelujen poistamiseen sivustolta. Kiitokset etukäteen.

Nimi
Arvostelu
Kuvaus
Paymentmethods

Ostoskärry

Ostoskärryssäsi ei ole tuotteita.

Tilaa ennen klo 16.30, ja postitamme tilauksesi tänään.