LuxSmooth

Nyt vain

€49,00

(Paina 2 kertaa ostaaksesi 2 kpl.)

Poista ihokarvat kivuttomasti, siististi ja nopeasti!
Kuulutko siihen 90 prosentin joukkoon yli 15-vuotiaista tytöistä, jotka ovat kyllästyneet sheivaamaan ihokarvojaan? Meillä on tuote, joka toimii!

Tuotteemme on uusi, mutta yksinkertainen keksintö. Kyseessä on amerikkalainen tuote nimeltä LuxSmooth. LuxSmooth on kuorintalevy, jossa on kristallikiteitä. LuxSmooth -levyä hierotaan kevyesti iholla, mikä vaikuttaa suoraan ihokarvojen juuriin.

Jo parin minuutin käsittelyn jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja sileältä. Takaisin kasvavat ihokarvat ovat vaaleampia ja hennompia kuin aikaisemmin. Ihokarvojen kasvu heikkenee säännöllisen käytön myötä.

Jatkuvan ajelun ja erilaisten kemiallisten ihokarvanpoistoaineiden käytön sijaan sinulla on nyt täysin luonnollinen tapa poistaa ihokarvoja. Lisäksi toimenpide on kivuton, eikä siitä aiheudu karvatupentulehduksen aiheuttamia punaisia näppylöitä. LuxSmooth poistaa ihokarvat tehokkaasti ja nopeasti!

Ihokarvojen poistoon tarkoitetut kristallikidelevyt on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Pakkaus sisältää:
★ Ison levyn ja toimintaa tehostavan hierontalaitteen.
★ Pienen levyn (esim. parralle)
★ 5 ILMAISTA isoa lisälevyä
★ 5 ILMAISTA pientä lisälevyä

Tilasimme 500 LuxSmooth -pakettia USA:sta varastollemme Tanskaan. Toivomme saavamme sivuillemme arvosteluita uudesta tuotteestamme, joten annamme nyt 500 ensimmäiselle asiakkaalle 50% alennuksen!


Nyt vain

€49,00

(Paina 2 kertaa ostaaksesi 2 kpl.)

Arvostelut

5.0 tähteä, 1 arvostelut

kirjoitti:

tosi hyvät!

Kirjoita arvostelusi.

Tällä sivustolla julkaisemme melkeinpä kaikenlaisia arvosteluja. Arvostamme kuitenkin maltillisen "sävyisiä" arvosteluja ja pidätämme oikeuden yksittäisten arvostelujen poistamiseen sivustolta. Kiitokset etukäteen.

Nimi
Arvostelu
Kuvaus
Paymentmethods

Ostoskärry

Ostoskärryssäsi ei ole tuotteita.

Tilaa ennen klo 16.30, ja postitamme tilauksesi tänään.