QuickMax™

Nyt vain

€79,00

(Paina 2 kertaa ostaaksesi 2 kpl.)

Katsotko koskaan peiliin ja toivot, että sinulla olisi pidemmät, paksummat ja ilmeikkäämmät silmäripset ja kulmakarvat? Sellaiset vastustamattoman kommunikoivat silmät kuin mitä monilla malleilla ja Hollywood tähdillä on?

Lopeta toivominen – ja kasvata samanlaiset nopeimmalla tavalla uuden QuickMax™ silmäripsien ja kulmakarvojen kasvatusseerumin avulla!

Kuvittele! Vain viikon sisällä alat nähdä QuickMaxin eron

Kun katsot peiliin, tiedät, että olet matkalla kohti ripsiä ja kulmakarvoja, jotka ovat:

1. Upeasti pidemmän näköiset
2. Upeasti paksumman näköiset
3. Upean ilmeikkäät
Sinulla tulee olemaan silmät, jotka puhuvat puolestasi! Räpyttele tai vinkkaa silmää, ja kaikki tietävät tarkalleen, mitä haluat sanoa!

Kliinisesti tutkitusti toimii kaikille naisille
Itsenäiset kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että kaikki naiset, jotka käyttivät QuickMaxia ohjeiden mukaan, saivat huomattavasti pidemmät, paksummat ja kauniimmat silmäripset ja kulmakarvat. Tähän on upea syy. Tiedemiehet, jotka ovat kosmeettisen tutkimusalan eturivissä, ovat kehittäneet tämän ainutlaatuisen, patentoidun ainesyhdistelmän.

Kliinisesti todistetusti toimii nopeasti
QuickMaxin erikoisainesosien on todistettu saavuttavan näkyviä tuloksia alle viikossa. Jos et näe dramaattisen upeita tuloksia 4 viikon sisällä, voit palauttaa käyttämättömän osan tuotteesta ja saada rahasi takaisin. Ja mikä vielä parempaa, voit palauttaa tuotteen ja saada rahasi takaisin jopa 90 päivää tilauksen teon jälkeen!
Mutta on hyvä muistaa, että jokaisen silmäripset ja kulmakarvat ovat erilaiset. Kun useat naiset näkevät eron vain viikossa, kaikki naiset kliinisissä tutkimuksissa kokivat huomattavia tuloksia vain 4-6 viikossa. Kuvittele! Ensi kuuhun mennessä sinulla voisi olla dramaattisesti pidemmät, paksummat, viettelevämmät ripset ja kulmakarvat!

Kliinisesti todistetusti turvallinen
Tiedemiesten joukossa, ketkä kehittivät QuickMaxin, oli tohtori, kuka on erikoistunut kehittämään ilman reseptiä saatavia ihonhoitotuotteita, jotka eivät ole vain merkittävän tehokkaita, vaan myös täysin turvallisia. Tämän tuloksena QuickMax on valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka ovat hyväksi ihollesi. Se myös ravitsee ihoasi ja karvatuppia. Ja se on valmistettu FDA:n hyväksymässä laboratoriossa.

Et tarvitse reseptiä
Voit tilata QuickMax silmäripsien ja kulmakarvojen kasvatusseerumin juuri nyt – ja olla matkalla kohti pidempiä, paksumpia ja upean ilmeikkäitä ripsiä ja kulmakarvoja vain päivien sisällä!

Luonnolliset, pitkään kestävät tulokset, ei keinotekoisia pidennyksiä
Miksi tyytyä silmäripsien pidennyksiin, kun ne näyttävät paljon vähemmän luonnollisilta kuin omat ripsesi ja ovat vain lyhytaikaiset? Vielä ikävämpää on, jos niiden liima pääsee ripsiesi huokosiin tai silmiisi. Tämä voi aiheuttaa epämukavia ja ajoittain jopa epäterveellisiä komplikaatioita.

Kuinka QuickMax toimii
Se sisältää patentoidun yhdistelmän aineksia, jotka todellakin antavat uutta eloa ripsiesi ja kulmakarvojesi kasvukierrolle. Se myös rakentaa kudosta, johon ripsesi kiinnittyvät siten, että kudos säilyttää ripset pidempään, ja antaa niille pidemmän aikaa kasvaa.

QuickMaxin ainesosat sisältävät edistyksellisen karvankasvuentsyymin sekä luonnollisen stimulantin karvatupille, joka saa entsyymin toimimaan nopeammin. Tämä merkityksellinen yhdistelmä sisältää kehittyneintä teknologiaa edustavan kosteuttajan, nimeltään hyaluronihappo. Näin se hoitaa ripsiesi ja kulmakarvojesi ihoa samalla kun se stimuloi uutta kasvua.

Tämä ainutlaatuinen seerumi myös korjaa kuivia, hauraita tai vahingoittuneita ripsiä ja kulmakarvoja, jotka saattavat tulla ikääntymisen seurauksena tai meikin kovasta käytöstä.

Todella helppo käyttää
QuickMax toimii nukkuessasi! Levitä samoin kuin minkä tahansa rajausvärin. Tee tämä joka ilta, ennen kuin menet nukkumaan. Aamulla vain peset kasvosi kuten normaalisti. Sitten laitat tavallisen meikkisi. Meikkaa ripsesi ja kulmakarvasi. Tai vaikka vain ripsesi. Saat upeat tulokset – taatusti!

Tämän tarjoaa LuxStyle
Tämä on yhtiö, johon miljoonat naiset ympäri maailmaa luottavat, ja joka tarjoaa hienoimmat tuotteet, joita on saatavilla.

100% takuu 90 päivän ajan – tai saat rahasi takaisin
Olemme niin varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen QuickMaxin tuloksiin, että voit palauttaa tuotteesi 4 viikkoa ostopäivän jälkeen, jos olet tyytymätön tuloksiisi. Käyttämättömän osan tuotetta tulee palautua meille viimeistään 90 päivää ostopäivän jälkeen.


Nyt vain

€79,00

(Paina 2 kertaa ostaaksesi 2 kpl.)

Kirjoita arvostelusi.

Tällä sivustolla julkaisemme melkeinpä kaikenlaisia arvosteluja. Arvostamme kuitenkin maltillisen "sävyisiä" arvosteluja ja pidätämme oikeuden yksittäisten arvostelujen poistamiseen sivustolta. Kiitokset etukäteen.

Nimi
Arvostelu
Kuvaus
Paymentmethods

Ostoskärry

Ostoskärryssäsi ei ole tuotteita.

Tilaa ennen klo 16.30, ja postitamme tilauksesi tänään.