Pipot

Pipo päässä pakkasella – mutta miksi? No tietenkin siksi, ettei Suomen kylmissä talvissa yksinkertaisesti pärjää ilman pipoa. Ilman pipoa jäätyy ja tulee kipeäksi, kysy vaikka äidiltä. Pipoa kannattaa käyttää myös sydämen ja hiusten takia. Pipon käyttäminen pakkasella nimittäin hillitsee verenpaineen nousua, ja jos on liikaa kylmässä ilman pipoa, hiusten kasvunopeus hidastuu. Pipoa kannattaa käyttää myös siksi, että se on tyylikäs lisä asuun kuin asuun. Pipoista on tullut viime vuosina aiempaa muodikkaimpia ja käyttäjänsä persoonaa paremmin ilmentäviä. Tylsien mainospipojen aika on ohitse: nyt voit valita talvipäähineesi toinen toistaan tyylikkäimpien tupsupipojen, tupsuttomien myssyjen, palmikkopipojen ja fleecevuorilla varustettujen talvipipojen joukosta.

Pipot ovat edullisia, joten niitä voi hankkia vaikka kymmenkunta erilaista. Näin joka takkiin ja joka menoon löytyy sopiva päähine. Asusteiden avulla asun voi tuunata asianmukaiseksi. Asusteiden, kuten juuri erilaisten pipojen avulla, sama talvitakki sopii kaikkiin mahdollisiin rientoihin. Sama talvitakki sopii bisnestapaamiseen, kun laitat päähäsi yksivärisen pipon, ja kaulaan hillityn huivin. Hiihtolenkille käy puolestaan hauska, värikäs ja sporttinen pipo, mikä yltää suojaamaan korvat kunnolla. Printtipipo, paljetein koristelu bling bling -pipo, ylellisestä pörrölangasta tehty pipo, tyylikäs palmikkopipo, lippapipo… pipomalleja on joka lähtöön! Jos pipo, kaulaliina ja hanskat ovat samaa sarjaa tai ainakin samaa väriä, on kokonaisuus kerrassaan salonkikelpoinen. Mikäli löydät mieleiset hanskat, mitkä sopivat yhteen piposi kanssa, kannattaa ostaa myös varahanskat – hanskoilla on tapana hävitä, ja ne myös kuluvat kaulahuiveja ja pipoja nopeammin.

Lapset rakastavat värejä ja kuvioita, ja tämä on otettu huomioon lasten pipomallistoja suunnitellessa! Pikkuvauvojen pipot ovat suorastaan syötävän suloisia. Lasten pipossa on myös monia käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten villavuori, korvalaput, heijastavia kuvioita ja leuan alle kiinnitettävät solmimisnarut. Villapipokaan ei kutita, jos sen alla on ohut puuvillapipo.

Hyviä lahjaideoita miettiessä on syytä muistaa, ettei pehmeä paketti ole nou nou – ainakaan, jos paketista paljastuu lämpöinen ja saajansa näköinen pipo! Pipolahja osoittaa, että välität lahjansaajasta ja hänen hyvinvoinnistaan. Lahjaksi saatu pipo ei lämmitä vain saajansa päätä, vaan myös mieltä.

Näytetään kaikki 9 tulosta

Scroll to Top